Çoğunlukla iş yerlerinde ve bürolarda tercih edilen ahşap masalar, günümüzde evlerde de yaygın bir şekilde kullanılıyor. Koyu renklerde üretilen ve dayanıklılığı nedeni ile kullanım sebebi olan ahşap masalar, lüks seven bayanların tarzı haline geldi.

Sadeliği tercih edenlerin mobilyası olan ahşap masalar, mutfakta, salonda ve bürolarda da gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Evlerinde fazla renk karmaşası istemeyen, görüntüsünden çok kullanışına ve konforuna önem verenler ahşap masaları tercih ediyor.

Ahşap Masa ve Sandalye Takımları

Birde modelinden çok ahşap olmasını isteyenlerin kullanımda tek geçtiği mobilya ürünü oluyor. Derinin de kullanıldığı ahşap masa fiyatları her bütçeye uygun. Almak isteyen her tüketicinin maddi durumuna uyum sağlayan ahşap masalar, kadınlar tarafından özellikle mutfakta tercih ediliyor.

Klasik ve sade bir görüntü oluşturan ahşap masalar orta yaş üstü kadınlar tarafından da çok seviliyor. Ağır görüntüsünün altında kibar bir kullanım oluşturan ahşapın, mobilya üzerinde en modern hale dönüştüğü masalar, her sezon kendini yeniliyor.

Ahşap dekorasyon ürünlerinin en başında gelen masalar, uzun yıllar kullanılabilecek kaliteye sahip. Mobilyaya sürekli para vermek istemeyenlerin öncelikli tercihi olan ahşap masalar, iş yerlerinin de en fazla kullandığı mobilya türü oldu. Hem dekoratif ürünlerde hem de mobilya ürünlerinde kullanıldığında son derece şık ve modern bir görüntüye ulaşan ahşap, oluşturulduğu her eşyaya güzellik katıyor.

acik-renk-yemek-masasi

dogal-ahsap-masa

kutuk-masa-modelleri

masa-sandalye-modelleri

BD40M1

A

Doğal Organik Ahşap ile Üretilen Mobilyalar

İnsanların da severek ve beğenerek kullandığı bu ürünler, sağlık konusunda da son derece güvenilir. Kimyasalın ve zararlı maddelerin içinde bulunmadığı ahşapın, mobilyaları da oldukça konforlu. Konforun en anlaşılır ürünü olan ahşap masalar, hemen hemen her evin mutfağında yada salonunda karşımıza çıkabiliyor. Sadece evlerde değil, evlerimiz kadar önemsediğimiz iş yerlerimizde de kullandığımız mobilyalar da ahşaptan oluşuyor.

Çocuk mobilyalarında da ebeveynlerin öncelikli seçimi sağlıklı ürünlerden yana olurken, odalarında ise ahşap masalar tercih ediliyor. Özellikle doğal ahşaptan yapılan ürünlerin başında en fazla tercih edilen masalar, insanlara gönül rahatlığı ile kullanım sağlıyor.