Abajurlar evlerin aydınlatılmasında kullanılan şık ışıklandırma araçlarıdır.

Abajurlar, gerek şekilleri gerekse de verdikleri ışık kalitesi ile diğer aydınlatma modellerinden oldukça farklıdır. Abajurlar değişik renklerde ve farklı özelliklere sahip olan bu güzel tasarımlar ile evlerinizin dekorunu daha lüks ve modern bir hale getirebilirsiniz. Evlerinizin her bölümünde yer verebileceğiniz bu ışıklandırma modelleri dekorasyonlarınızı daha da zenginleştirebilirsiniz. Dekoratif ve kullanışlı olan bu lambalar ile yaşam alanlarınızda farklılık yaratabileceğiniz gibi aynı zamanda romantik bir ortamda oluşturabilirsiniz. Modern dekorasyonların değişmez parçalarından olan abajur modelleri ile yapacağınız dekorlar ışıl ışıl bir görünüme kavuşacaktır. Kullanıldıkları dekora farklı bir hava katan abajur modelleri dekorlarınızın tamamlayıcı tasarımları arasındadır.

yatak-odası-abajur-modelleri-ve-fiyatları

Dekorasyona önem veren birisiyseniz, abajur modelleri ile yaşam alanlarınızı istediğiniz şekilde dekore edebilirsiniz.

Küçük boyutlarda ve şirin görünümleri ile yaşam alanlarınıza değer katacak bu abajur modelleri ile yaşam alanlarınızı renklendirebilirsiniz. Dekorunuzda tercih edeceğiniz abajurunuzun renginin diğer mobilya tasarımları ile uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Abajurunuzun verdiği ışığın fazla olmaması sağlığınız içinde oldukça önemlidir. Abajur modellerinde seçim yaparken hangi tarzı seviyorsanız onu kullanmalısınız. Klasik stillerde bir dekorunuz varsa modern bir abajur modeli kullanmanız dekorunuza pek uygun olmayacaktır.

abajur_18

Klasik tarzdaki dekorlarınızda aydınlatma aracı olarak avize modellerini düşünmeniz daha faydalı sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Abajurlar, yatak odası dekorasyonunda daha hoş bir görüntü ortaya çıkarmaktadır.
Yatak odası dekorunuzun ön plana çıkmasını istiyorsanız bunu farklı modellerde abajur modelleri kullanarak yapabilirsiniz. Yatak odanızın duvarında, tavanında, mobilyalarının üzerinde kullanabileceğiniz bu aydınlatma araçları ile yatak odalarınızın atmosferini güzelleştirebilirsiniz. Abajur modellerinde geometrik şekillere sahip olan tasarımlar daha fazla ilgi görmektedir. Yuvarlak başlıklı ve ince gövdeli abajur modelleri ile dekorlarınızı beklentilerinizin ötesine taşıyabilirsiniz. Son derece şık ve zarif bir görünüm sunan bu abajur modelleri dekorlarınızı estetize etmek açısından yer vereceğiniz tasarımlardandır.

Abajur modelinizle yatak odanızda fark yaratın.

Yatak odasında pastel renklerle yapılmış bir dekorasyona sahipseniz, kullanacağınız açık renkli abajur modelleri ile ortama daha sıcak ve samimi bir görünüm kazandırabilirsiniz. Farklı stillere sahip abajur modelleri ile yatak odalarınızın dekorunda söz sahibi olmanızı sağlayacaktır. Yatak odasında yer vereceğiniz abajur modellerini duvara sabitleyip daha hoş bir ambiyans oluşturabilirsiniz.

abajur-modelleri-3

Farklı şekillerde kullanacağınız bu abajur modelleri ile yatak odanızı daha işlevsel hale getirebilirsiniz. Yatak odalarınızın için en güzel aksesuarlardan olan abajur modelleri sayesinde fazla ışık harcamadan başucu kitaplarınızı yatak odanızda okuyabileceksiniz. Abajur modelleri ahşap, cam, metal ve pirinç birleşimi olan tasarımları ile gözlerinizi şenlendirecektir.

 Ahşap kaplamalarla süslenmiş olan abajur modelleri görsel olarak da dekorunuza derinlik ekleyecektir.

Abajur modellerinde tamamen duvardan faydalanarak da yerden tasarruf sağlamanız mümkündür. Sıra dışı ve yatak odanıza özgü olan bu abajur modelleri ile yatak odalarınızı özel bir yere dönüştürebilirsiniz. Abajur modellerini çalışma odalarınız içinde düşünebilirsiniz. Yatak odalarınızın ferah ve aydınlık bir görünüme sahip olmasını sağlayan bu abajur modelleri arasında en dikkat çeken tasarımlardan biride tavandan sarkıtılan abajur modelleridir.

abajur-modelleri-13

Bu abajur modelleri ilginç tasarım modelleri ile yatak odalarınıza keyifli bir görünüm katmaktadır. Yatak odanızı daha tasarruflu bir şekilde kullanmanıza imkan tanıyacak olan bu abajur modelleri ile dekorlarınız çok daha şahane olacaktır. Abajur modellerini oturma odalarınızda da kullanarak daha hem ekonomik hem de dekoratif olarak daha etkileyici oturma dekorasyonları yaratabilirsiniz. Modern çizgilere sahip oturma odası dekorasyonunuzu daha göz alıcı bir yere dönüştürmek istiyorsanız mutlaka bu abajur modellerine yer vermelisiniz. Oturma odalarınızda birleştirici ve bütünleyici bir görsellik istiyorsanız bunu abajur modelleri ile sağlayabilirsiniz.