Asortie mobilya, zor şartlarda açtığı Ukrayna mağazası, Birleşik Arap Emirliklerinde açtığı Dubai mağazası ve şimdi de Bakü mağazası ile farklı ülkelerdeki yatırımlarına bir yenisini daha eklemektedir. Asortie mobilyanın Bakü mağazasının açılışında büyük izdiham yaşandı. Gösterişli ve lüks mağaza, görünümüyle olduğu kadar mağazasında yer verdiği mobilya tasarımları ile de göze çarpmaktadır. Asortie mobilya göz alıcı ve etkileyici lüks mobilya modellerini Bakü mağazasında sergileyerek, Bakü halkının lüks mobilya ihtiyacına cevap vermeye çalışmaktadır. Ayrıca Bakü’de açılan bu yeni mağaza da yapılan dekorasyon projeleri de Bakü mağazasını daha özel ve ayrıcalıklı kılmaktadır.

asortie

İlginin yoğun olduğu Bakü mağazasında lüks tasarımların ihtişamı ve görkemi gerçekten görülmeye değer niteliktedir.

Dayanıklı ve seri üretim olmayan lüks mobilya tasarımları ile Asortie mobilya Azerbaycan’da adından sürekli olarak söz ettirmektedir. Açtığı bu yeni mağaza ile de bulunduğu noktadan daha yukarıya çıkmak isteyen Asortie, yaptığı dekorasyon çalışmaları ile de bu alanda ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne sermektedir. Bakü mağazası, hem lüks mobilya satışının yapıldığı hem de dekorasyon çalışmalarının yapıldığı bir mağazadır.

Klasik mobilyanın Bakü’deki yeni adresi Asortie mobilya olacaktır. Asortie mobilya, Bakü’deki bu klas mağazası ile Ortadoğu pazarına hakim olacak ve başka pazarlara da açılma imkanı bulabilecektir. İhracat olarak da pazardaki payını yükseltecek olan marka, lüks mobilyanın da ülkedeki tercih edilebilirliğini arttıracaktır. Bakü mağazası Azeri halkı ile Türk halkının arasındaki dostluğun pekişmesini de sağlayacaktır. Köprü niteliği taşıyan bu mağaza ile Asortie markası, daha farklı açılımlar yaparak müşteri portföyünün gelişmesini de sağlayacaktır. Azerbaycan halkının en güvendiği markalardan biri olan Asortie, ürettiği tasarımları ve yaptığı dekorasyon projeleri ile de Azerbaycan’da yükselen bir marka olacaktır.

Berensu Koltuk Takımı

Klasik mobilya tasarımlarını değişik renklerde ve ölçülerde bulabileceğiniz bu mağaza da, ofis, otel, villa projelerinizi de dekore ettirebilirsiniz. Ücretsiz olarak iç mimarlık hizmetleri de dekorasyon projelerinin yanında Asortie mobilyanın mimarları tarafından verilmektedir. Bakü mağazası, özel ölçülerde ve renklerde lüks mobilya üretimine izin vermektedir. Bakü mağazasında bulunan lüks mobilyalar diğer tasarımları gölgede bırakacak kalitede ve özelliklerdedir. Hem yapımı hem de içinde bulunan mobilyaları itibariyle, Bakü mağazası diğer mobilya mağazalarını aratmayacak niteliklerdedir.

Geniş ürün yelpazesi ve birbirinden farklı mobilya modelleri ile Asortie mobilya Bakü’deki lüks mobilya sektöründe adından sıkça söz ettirecektir.

Dayanıklı ve uzun ömürlü lüks mobilya tasarımlarını Asortie mobilyanın Bakü mağazasında bulabilirsiniz. Farklı ve son derece lüks koltuk, yatak odası ve yemek odası takımlarını bu mağaza da görebilmeniz mümkündür. Ahşap ve lüks takımlar varaklı ve oymalı motifleri ile dikkat çekiyor. Klasik takımların kendine özgü ve şık havasını da bu harikulade mobilya tasarımları üzerinde görebilirsiniz.

Akasya Koltuk Takımı
Akasya Koltuk Takımı

Bakü mağazası, Asortie mobilyanın imzasını taşıyan eşsiz mağazalardan biridir.

Bu mağazadaki lüks mobilya modelleri diğer mobilya tasarımlarını her açıdan geride bırakacak kalitededir. Rahatlığın, fonksiyonelliğin ve dekoratifliğin maksimum düzeyde sunulduğu bu tasarımlar ile Asortie mobilya farklı bir mobilya firması olduğunu Bakü halkına gösterecektir.

Asortie mobilya , Azerbaycanın en çarpıcı ve dikkat çekici mobilyalarına Bakü’ de açtığı mobilya mağazasıyla ev sahipliği yapmaktadır.

Asortie, dekorasyon çalışmaları ile de Bakü halkının kalplerini fethetmektedir. Kişiye özel olarak yapılabilen projeler, her yönü ile yaşam alanlarınızın diğerlerinden kolayca ayrılmasını kolaylaştırmaktadır. Klasik mobilyalar ve dekorasyon çalışmaları, Asortie mobilyanın Azerbaycan’daki konumunu arttıracaktır. Asortie mobilya değerine değer katacak olan bu mağaza ile Bakü’nün en prestijli ve saygın markaları arasına girmeyi hedeflemektedir.