Salonlarınızın, oturma odalarınızın vazgeçilmezi olacak berjer modelleri ile evleriniz şimdi bir başka güzel. Dekorasyonunuzun tamamlayıcısı ve bütünleyicisi niteliğindeki bu çok özel parçalar salonlarınızın ve oturma odalarınızın görünümünü değiştirecek ve bambaşka bir görünümle salonlarınıza farklı bir hava katacaklardır. Berjerler tek başlarına ayrı bir şıklık getirecekleri gibi bir takım halinde de salonunuza renklilik getirebilirler. 2016 yılı berjer modellerinde en dikkat çeken ve etkileyici görünen şey berjer koltukların renkleridir.

Özellikle açık renkteki berjer modelleri sizleri kendisine hayran bırakacak. Açık tonlarda kullanılan berjer modelleri olarak bej, gri, açık beyaz, kirli beyaz, şampanya rengi, açık kahverengi, tonlarını görmekteyiz.

deri-berjer-koltuk-modelleri

Renk bakımından gerçekten güzel olan bu berjer modelleri kaliteleri ve konforları ile de başınızı döndürecek. İstediğiniz ölçüde ve renkte yapılabilen bu modeller son derece şık ve eşsiz güzellikte tasarlanmıştır.

Berjer modellerinde en önemli unsur elbette rahat bir oturuş sağlaması ve yeterince konforlu olmasıdır. En keyifli sohbetlerinizi yapacağınız berjer modellerinde, unutamayacağınız güzel anılara sahip olacaksınız. Berjer koltuklar, lüks ve modern olarak göze en iyi hitap edecek şekilde tasarlanmışlardır.

sehzade_lüks_berjerler

Berjer koltuklar ile evinizin bir bölümünü özel bir köşe haline dönüştürmeniz mümkündür. Berjer koltuklar her açıdan sizi farklı gösterecek türden mobilyalardır. Tarzınızı tam manasıyla yansıtabileceğiniz bu son derece şık mobilyalar ile evinizin dekorunu baştan yaratacaksınız.

2016 berjer modelleri, tamamen farklı ve şık tasarımları ile salon dekorasyonunuza şıklık katacak. Özellikle pencere önüne koyacağınız şık berjerler ile salonunuzu olduğundan daha şık görünecektir. Çiçekli desenli berjer modellerinin bu yıl moda olacağını söyleyebiliriz krem rengi kumaş üzerine farklı motiflerle işlenen bu çiçek desenleri gerçekten harikulade görünüyor.

Beylerbeyi Berjer Koltuklar
Beylerbeyi Berjer Koltuklar

köşk

Aynı zamanda evinizin daha aydınlık bir görünüme kavuşmasını sağlayacağınız bu berjer modelleri ile koltuk takımlarınızı kombine edebilirsiniz. Her türlü uyum gösterebilecek bu berjer modelleri ile dekorasyonunuz iki katı güzel görünecek.

Klasik modeller kadar modern berjer modelleri oldukça ilginç tasarımlardır. Kapitone ve kulaklı tarzda yapılan berjer koltuk modelleri lüks koltuk takımı tarzını sevenler için oldukça ideal tasarımlar arasında yer almaktadır. Berjerler koltuk takımınızın değerini de artıracaktır.

ARD_8 (239)

Koltuğunuzun sağ ve sol tarafında kullanacağınız iki berjer ile hem daha estetik bir görünüm elde edersiniz hem de koltuk takımınızı mümkün olduğunca ön plana çıkarabilirsiniz. Fevkalade gösterişli duran bu berjer modelleri ile salonunuzu iki gömlek yukarıya çıkaracaksınız.

KUPPA BERJER (2)

2016 berjer modelleri aslında size beklentiniz üzerinde bir görünüm ve koltuk takımı kombinasyonu getiriyor bunu en iyi şekilde dekorunuzda kullanmanız ile büyüleyici bir atmosfere sahip olabilirsiniz.

Oturma ve salon odalarını daha güzel göstermek isteyenler için kaçınılmaz olan bu mobilyalarda aradığınız özellikleri bulmanız mümkündür. Temizlik açısından da kolay silinebilir birinci sınıf malzemeden yapılmışlardır.

Diana Berjer (1)

Klasik tasarımlar üzerinde varak ve oyma sanatının izlerini görmek mümkündür. Özellikle yerden yüksek şekilde üretilen berjer modelleri sizlerinde beğenisini kazanacak. Yerden yüksek olarak tasarlanan bu mobilyalarda ahşap ayaklar üzerindeki lüks motifler muhteşem bir görünüme sahip.

IMG_6302

2016 berjer modellerinde lüks berjerlerin öne çıktığı bir yıl olacak aynı zamanda çünkü her geçen gün lüks tasarımlara olan ilgi çok yoğun bir biçimde artmaktadır. Bunu her modelde görebilmeniz mümkündür. Bu açıdan 2016 berjer modellerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

IMG_6306

Klasik berjer

Yaşam alanlarınıza mutluluk katacak bu berjer modelleri ile kendi zevklerinizi evinizin dekorasyonuna yansıtacaksınız. Bu berjer modelinde berjerin arka kısmının yüksek olduğunu görmektesiniz. Arka kısmının yüksek olması ile rahat bir oturuş sunan bu berjer modeli alışılmış berjer modellerinden oldukça farklıdır. Dekoratif ve bir o kadar zarif olan bu şahane berjer koltuk modeli lüks tutkunları için üretilmiştir.

ARD_8 (137)

Berjerler uzun yıllar kullanabileceğiniz türden mobilyalardır. Bu açıdan da diğer mobilyalardan farklıdırlar. Berjerlerin fotoğraflarını incelediğinizde ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. Yüksek kalite ve konforu yaşayacağınıza garanti veren bu modeller ile kendinizi özel hissedeceksiniz.

IMG-20140228-WA0007
Kusursuz, şık be gösterişli bir berjer modeline sahip olmak istiyorsanız o zaman bu modeli düşünmenizi tavsiye ederiz. Tamamen zamansız hissedeceğiniz bu şık modelde, konforu maksimum düzeyde yaşayacaksınız.

Ekselans berjer

Ekselans berjer göz alıcı bir görünüme sahiptir. Tamamen el yapımıdır ve ahşaptan yapılmıştır. Gravür ve varak motiflerinin kullanıldığı bu eşsiz tasarımlar salonunuzun ambiyansını değiştirecektir. Bu takım, iki berjer koltuktan oluşur.

Şehzade (13)

Çok gösterişli ve konforlu bir tasarımdır. İstediğiniz özelliklerde ve renklerde yapılabilmektedir.Arkadaşlarınızla kahvelerinizi içip güzel sohbetler edebileceğiniz bu berjer takımıyla evinizin en güzel ve özel köşesini oluşturabileceksiniz.

ARD_8 (359)

Ekselans berjer takımını ekselans koltuk takımıyla da beraber kullanabilmeniz mümkündür. İsterseniz çok şık bir modern kahve masasını bu tasarıma ekleyebilirsiniz. Böylece lüks ve modern mobilyaları bir arada kullanarak fevkalade bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Klasik Sultan Tahtı

En çok beğenilen ve 2016 yılının en çok tercih edilen berjer modeli olan lüks sultan tahtı eşsiz güzelliği ile sizi kendisine hayran bırakacak. Kişiye özel olarak yapılan bu berjer modelinde Osmanlı figürleri ve el yapımı altın varak modelleri kullanılmıştır.

lüks-padisah-tahti

Klasik padişah tahtı tamamen el yapımıdır ve ahşap olarak üretilmiştir. Yaklaşık olarak iki ay içinde üretilen bu berjer modeli evlerinizin değişmez aksesuarı olacaktır. Sultanlar gibi bir berjere sahip olmak isterseniz, mutlaka bu ürünü denmelisiniz.