2023 Klasik Yatak Odası Takımları

Sizler için tasarladığımız zarafeti üzerinde toplayan görkemli parçalardan oluşan lüks yatak odaları ile yaşam standartlarınızı yükseltmeyi amaçlıyoruz. Genellikle yatak, gardrop, 2 adet komidin ve aynalı tuvalet masasından oluşan yatak odası grubu ile evnizin lüks havasını pekiştirmeyi sağlıyoruz.

Tamamen doğal ahşap kullanılarak üretilen lüks yatak odası koleksiyonumuzda altın varak ve el oyması motiflerine oldukça yer vermekteyiz. Farklı detaylar ile yatak odalarına kazandırdığımız zenginlik ile daha ihtişamlı bir odaya sahip olmanız için üretim yapıyoruz.

Özellikle tamamı kapitone tarzı tasarlanan yatak başlığında zarafeti simgeler tarzda kullanılan oyma motifler ile sağ ve sol taraflardaki oymalar yatak oda koleksiyonumuzun eşsiz güzellikteki nadide parçalarından biridir. Genellikle altın kaplamalara yer verilen gardıroplarda beyaz lakenin farkı ile şık bir yatak odasına sahip olacaksınız. Gardıroplarda tasarlanan kullanışlı raf sistemi ile eşyalarınızda ki karmaşayı ortadan kaldıracak daha ferah bir zemin hazırlayacaksınız.

Dolap, yatak ve şifonyerin yapımında kullanılan ürünlerin kalitesinin ve el işçiliğinin A sınıf olması le sizlere birinci sınıf bir hizmet sunmaya çalışıyoruz.

 

miami-yatak-odasi