Eviniz küçük veya çok büyükse,çok kolonlu ya eni darsa rahatça kullanabileceğiniz mobilyalar köşe takımları olacaktır. Evin her noktasında bir bireyin köşesi olması yerine köşe takımların işle tüm aile birlikte olabilir daha sıcak anlar yaşanabilir. Köşe takımları özellikle akşamları tüm aile fertleri bir araya geldikten sonra beraber daha yakın vakit geçirebilmeleri için hoş ortam sağlar.

Köşe takımları da oturma grupları gibi özenle çalışılmış ürünlerdir. Kumaşlarının kalitesi ve üzerlerindeki çalışmalar herkese hitap edecektir. Kullanılan ahşapların dayanıklılığı ve yıllar boyunca sizi rahat ettirmesi memnuniyetinizi artıracaktır. İsterseniz L şeklinde isterseniz M şeklinde hazırlanan koltuk yapıları evinizin yapısına göre size daha rahat bir kullanım alanı yaratacaktır.

Köşe takımlarının oturulacak ve sırt kısımlarında kullanılan kumaşlar kir tutmaması ve su tutmama özelliğiyle önemlidir. Koltukların kol kısımlarında da özel işlemeler bulunmaktadır. Köşe takımlarında kullanılmayı seven bir diğer şey ise yastıklarıdır. Özellikle köşe takımının sade olması durumunda daha süslü ve renkli oluşları veya koltuk takımının hareketli oluşunda daha sade ama şık olması gözden kaçmamaktadır.

Malta Köşe Takımı
Malta Köşe Takımı
Şımarık Köşe Takımı
Şımarık Köşe Takımı
Athena Köşe Takımı
Athena Köşe Takımı

köşe-koltuk-takımları

sıradışı-köşe-takımları