2014 modasına uygun tasarladığınız salonlarınızda soğuk kış aylarında, ailniz ile geçireceğiniz dakikalar için sıcak bir ortam tasarlamak için lüks tarzda şömineler üretiyoruz. Romantik dakikalar, daha mutlu geçen sohbetler için tasarladığımız şöminler ile mekanınızdaki lüks yaşam tarzını daha ileriye taşıyabilirsiniz.

Görkemli mekan yaratmak isteyenler için ideal bir seçim olan 2014 modasını yansıtan şömine tasarımları ile doğru tercih sonucu çevredeki insanların ilgileri üzerilerine toplayacaklardır. Salonunzda kullanıdğınız şöminenin yanına ürettiğimiz şık berjer tasarımları ile eşiniz ile keyifli sohbetlerden vazgeçmeyeceksiniz. Şöminlerimizi üretirken sağlık açısından da tüm önemleri alarak, sizi ve ailenizi tehdit edecek durumlara kesinlikle imkan vermiyoruz. 2014 şömine tasarımı ile sıcak bir ortam elde ettiğiniz salonunuzda evinizin geri kalanında kullanmış olduğunuz lüks tasarım harika ürünlerinizi tamamlyacak bir ürüne sahip olacaksınız.

Hayatını renklendirmek, lüks yaşantısına yumuşak dokunuşlarla farklılık getiremek isteyen için tasarladığımız 2014 şöminelerinin üretiminde kaliteli ürünler kullanmanın yanı sıra nitelikli işlerinde uzaman ustalar tarafından üretilmektedir.

şömine-modelleri

elektrikli-şömine-modelleri

dekoratif-lüks-şömine