Avangarde Mobilya’da En Güzel Tasarımlar

Bol işlemeli ve gösterişli malzemelerin yerini daha modern kesimlere bıraktığı, kelime olarak da ileri dönem anlamına gelen yeni sezon avangarde mobilya çeşitleri yeni sezonda da popülerliğini koruyor. Çok sayıda kişinin yakın geçmişten bu yana önceliği haline gelen seçenekler, özellikle açık renk detaylarıyla dikkat çekmekte. Ancak mobilyaların ayak bölümlerinde altın varak gibi detaylara da rastlamak mümkün. Ama lüks mobilyalara göre daha sade görsellerden oluşuyor. Bu da son derece şık ve modern bir görünüm sağlıyor.

Avangarde Koltuk Modelleri

Tek ya da set halinde avangarde koltuk modelleri birbirinden farklı beğenilere cevap vermekte. Beyaz ve altın varaklı, gümüş rengi koltuklar yanında bordo gibi koyu renkleri de görmek mümkün. Koltukların genelinde görülen bir detay, yaslanma bölümlerindeki koltuk düğmesi detayı. Ayrıca geniş birkaç kişilik koltuklarda lüks modellere göre bacak bölümlerinin daha kalın olduğu fark edilen diğer bir detay.  İki tane tek koltuk, bir tane 2 ya da 3 kişilik koltuk ile sehpa şeklinde takım olarak da kullanılabiliyor. Ancak kullanımda dekoratif bir detay olması adına, duvar rengi koyu olduğunda takımı krem ve beyaz tonlarda seçmeniz önerilir. Doğrudan ön plana çıkması için önemli bir detaydır. Eğer açık renk bir duvar varsa da takımda göze çarpan noktaları belirginleştirmek gerekiyor.

Avangarde Yatak Odası

Başlıklarda varak detayı avangard modellerde her zaman güncelliğini koruyor.  Yere yakın yatak modelleri kenarlardaki varak deseniyle birleştiğinde ortaya eşsiz görüntüler çıkıyor. Ancak varak istemeyenler için de yine krem ve beyaz tonların ön planda olduğunu görmek mümkün. Ayak kısımlarında hafif oyma desenleri, kıvrımlı çizgiler avangarde yatak odası için alternatif seçeneklerden. Şifonyer, gardırop, çift kişilik yatak komodinden oluşan parçalarla kendi beğenilerinizi en özel alanınızda yaşamanın keyfine varabilirsiniz.  Dekorasyon ve kullanımdan daha iyi sonuçlar almak için duvar renklerini açık tonlardan seçmeniz ve odada pembe, mor tonlarına az da olsa yer vermeniz önerilir. uygun avangarde mobilya

Avangarde Genç Odası ve Yemek Odası Takımları

Kıvrımlı detayları çiçeklerle biraz daha renklendiren avangarde genç odası modelleri, birbirinden farklı seçenekleri sunuyor. Çok gözlü dolaplar, tek kişilik yatak, komodin ve koltuk detaylarıyla oda içerisinde farklı bir yaşam alanı bulmak mümkün. Dönemin çizgilerini yakalayan seçeneklerde pembe, kırmızı, gri, krem tonları ön plana çıkıyor. Yine genel dekoratif özellikler dikkate alınarak doğru seçimler yapılabilir. Bu arada avangard yemek odası takımlarını da değerlendirmek gerekiyor. Salon ya da ayrıca yemek odası alanları için yapılacak seçimler, misafirleriniz ağırlarken daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır. Toprak rengi ve koyu parlak mavi tonları bu sezon en öne çıkan renkler arasında. Ahşabın sıra dışı tasarımını hissetmek için 3-4 kişilik tek koltuk, yemek masası, tek sandalye ile oluşturulan bu seti değerlendirebilirsiniz.